Ucrainca (R. Moldova)

Capacitate: 10 portii/săptămână, Beneficiari: 10 de persoane
Contact: Pr. Serghei Ceban Tel: 00 (373) 79 354 954
Parohia Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” din com. Ucrainca Rep. Moldova
Site: parohiaucrainca.com

Facebook: Parohia Ortodoxă Ucrainca

Campania „Masa Săracilor” a fost lansată în 19 august 2017, în com. Ucrainca Rep. Moldova, fiind organizată de Parohia Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” Ucrainca.
Fiind la început de cale, cu un buget mic, au fost selectați 10 beneficiari din comună care beneficiază la moment, în fiecare sâmbătă, de o masă caldă ( felul 2, o pâine și un desert). Toate cheltuielile de organizare a campaniei sunt suportate de către parohie, care nu ne permite din micul buget pe care-l avem să dăm o continuitate frumoasă și prosperă de ajutorare a persoanelor mai triste ca noi. De aceia, venim cu rugămintea de a ne susține financiar și alimentar, pentru a ajuta un număr mai mare de beneficiari care se află la limita existenței lor. La moment am sesizat în jur de 60-90 beneficiari, doar din comuna noastră, care au nevoie de o masă caldă.
La rândul nostru, prin donațiile dumneavoastre, noi, Parohia Ortodoxă Ucrainca, ne asumăm angajamentul ca să organizăm cât mai bine Campania „Masa săracilor”, în comuna noastră, să oferim loc de preparare a mesei în fiecare sâmbătă și să o distribuim în teritoriu.
Cei care doresc să doneze alimente sau să sponsorizeze cash o pot face la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” com. Ucrainca, r-nul. Căușeni, Rep. Moldova, sunând la 00 (373) 79 354 954, pe parintele Serghei Ceban, sau pot face virament în contul:

Banca: Banca Transilvaniei, București
Cont Lei: RO86 BTRL RONC RT02 8609 3401
Titular: Serghei Ceban
Reprezentând: ”Masa săracilor Ucrainca, Rep. Moldova”
sau
Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului
Cod Fiscal: 27220342
Banca: CEC Bank Cluj-Napoca
Cont LEI: RO29 CECE CJ07 30RO N078 7175
Reprezentând: “Masa săracilor Ucrainca, Rep. Moldova”
Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți!
Va mulţumim!