Oradea

Oradea-oras-verde1

Capacitate: 160 portii/săptămâna, Beneficiari: 80 de persoane

Contact :  Cavasdan Anamaria Tel: 0741-141157, Anca Les Tel: 0743-676403

Facebook: Campania “Masa saracilor” Oradea

Organizator: Asociatia Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului

Campania “Masa săracilor” Oradea a fost lansată în 14 februarie 2015 si este in curs de organizare. In prezent cautam un sediu unde sa ne desfasuram activitatea.

Are loc săptămânal in fiecare sambata si se organizeaza prin sprijinul voluntarilor care se inscriu si gatesc pentru saraci la Centru Filantropia Oradea, Str Buzaului 2B incepand cu ora 8.00 Costul este de aproximativ 3 lei/porţie iar meniul (felul 2, pâine şi desert) se stabileşte în funcţie de donaţiile primite şi sponsorizările oferite. Nu avem un spaţiu corespunzator pentru servirea mesei în comun, drept pentru care fiecare familie îşi trimite un reprezentant care ridică mâncarea pe care o serveşte acasă împreună cu familia sau se distribuie pe teren.

Cei care doresc să se implice ca voluntari sunt rugaţi să ne contacteze pe facebook Campania “Masa saracilor” Oradea

Cei care doresc să facă sponsorizari cash sau donaţii (alimente de bază, carne, legume, pâine, desert) ne pot contacta pentru colectare la domiciliu, singura conditie este ca donaţiile să fie în termenul de valabilitate.

Cei care doresc să sponsorizeze o mai pot face cash prin depunere direct la ghişeele CEC Bank  în contul asociaţiei sau pot face virament utilizând datele:

Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului

Cod Fiscal: 27220342

Banca: CEC Bank Cluj-Napoca

Cont LEI: RO29 CECE CJ07 30RO N078  7175

Reprezentând: “Masa săracilor Oradea”