Masa Saracilor Ucrainca Rep. Moldova 19 august 2017

By Mircea Sabau | Fără categorie

Aug 21

În această săptămână, la începutul activității noastre a Campaniei „Masa săracilor”, am gătit ca meniu: mămăliguță cu pește. Pe lângă aceasta, fiecare beneficiar a mai primit o pâine și un desert.
S-au pregătit în total 10 porții de mâncare.
Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit acțiunea și în mod deosebit, familiei care a donat desertul in sâmbăta aceasta. Dumnezeu să-i binecuvânteze și să le primească jertfa!
Dacă cunoașteți cazuri speciale, familii cu probleme, care nu-și permit o masă caldă , sau care pur și simplu din cauza bolii nu pot să şi-o pregătească, vă rugăm anunțați-ne , iar noi în limita locurilor cu drag îi vom pune în programul nostru.

Cei care doresc să facă sponsorizări cash sau donaţii (alimente de bază, carne, legume, pâine, desert) ne pot contacta pentru colectare, singura conditie este ca donaţiile să fie în termenul de valabilitate.

Pentru donații: Parohia ”Nașterea Maicii Domnului” din Ucrainca, Căușeni

Telefon de contact: (+373) 79 354 954 Pr. Serghei Ceban

Cei care doresc să sponsorizeze o pot face cash la sediul nostru în fiecare sâmbătă, pot depune direct la ghişeele CEC Bank  în contul asociaţiei sau pot face virament utilizând datele:

Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului

Cod Fiscal: 27220342

Banca: CEC Bank Cluj-Napoca

Cont LEI: RO29 CECE CJ07 30RO N078  7175

Reprezentând: “Masa săracilor Cluj Napoca”, “Masa săracilor Oradea”, “Masa săracilor Ploiesti”, “Masa Sarăcilor Ucranica Rep. Moldova”

https://www.facebook.com/parohia.ucrainca?hc_ref=ARRj-tI2AUyXDiDEDxVEJRogUMdKJaOOazVZtDqikq3wAamZ0qWTHKID2IxMkCyTLKQ

https://www.facebook.com/Patriotul-Român-326321420794522/

About the Author

Leave a Comment:

Leave a Comment: