Masa Saracilor Oradea 9 septembrie 2017

By Mircea Sabau | Fără categorie

Sep 09

În această săptămână am gătit ca și meniu:fasole cu cârnăciori. Pe lângă aceastea fiecare beneficiar a mai primit o pâine și un desert. S-au pregătit în total 50 de porții de mâncare.
Mulțumim tuturor donatorilor noștri care vor să rămână anonimi și care din puținul lor ajută pentru ca acest frumos proiect să poată continua .

Multumim frumos voluntarilor noștri, care cu drag de fiecare dată vin să ne ajute.Mulțumim pentru efortul și implicarea voastră, vă mai așteptăm cu drag și altă dată.

Dacă doriți să veniți și voi ca și voluntari ,noi vă așteptăm cu drag, în fiecare sâmbătă de la ora 8 dimineața la adresa: strada Buzăului nr 2B, fundația Filantropia Oradea( fundația de Scleroză multiplă ), în spate la Rompetrolul din Calea Aradului.

Vă rugăm doar să vă anunțați prezența telefonic, la numerele de telefon : Anamaria Căvăşdan 0741.141.157 , sau 0743.67.64.03. Anca Leş .

Dacă cunoașteți cazuri speciale ,de familii cu probleme, sau care nu-și permit o masă caldă ,sau care pur și simplu din cauza bolii nu pot să şi-o pregătească , vă rugăm anunțați-ne , iar noi în limita locurilor cu drag îi vom pune în programul nostru.

Dacă doriti sa ne susțineți finaciar , ne puteti sponsoriza prin depunere în cont, la ghiseele CEC Bank ,sau cu ordin de plată utilizând datele:
Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului, cu mențiunea masa săracilor Oradea
Cod Fiscal: 27220342
Banca: CEC Bank Cluj-Napoca
Cont LEI: RO29 CECE CJ07 30RO N078 7175

https://www.facebook.com/MasaSaracilorOradea/?hc_ref=ARQnsYXb7ozWfEQrmRnMQiXRwwKsO-Dgi2_PUaUDZlVgokbNJbrgDq_sZfZHHgpqNs4

https://www.facebook.com/Patriotul-Român-326321420794522/

About the Author

Leave a Comment:

Leave a Comment: