Masa Saracilor Oradea 26 august 2017

By Mircea Sabau | Fără categorie

Aug 26

În această săptămână am gătit ca și meniu: mazăre scăzută și chifteluțe din carne , pregătite la cuptor. Pe lângă aceastea fiecare beneficiar a mai primit o pâine,un fruct și un borcan cu miere de albine. S-au pregătit în total 50 de porții de mâncare.
Mulțumim tuturor donatorilor noștri care vor să rămână anonimi și care din puținul lor ajută pentru ca acest frumos proiect să poată continua . Mulțumim de asemenea și unei alte donatoare, care periodic ne donează fructele pentru masă . Multumim părintelui Bicăzan Felix din parohia Iosia Nord, din Oradea care periodic strânge de la enoriașii dânsului alimente pentru masa săracilor. Acum pentru această masă ne-a donat mierea de albine și bineînțeles alimente .

Multumim frumos voluntarilor noștri, care cu drag de fiecare dată vin să ne ajute ,de această dată am avut voluntari un grup de opt persoane din America .Mulțumim pentru efortul și implicarea voastră, vă mai așteptăm cu drag și altă dată.

Dacă doriți să veniți și voi ca și voluntari ,noi vă așteptăm cu drag, în fiecare sâmbătă de la ora 8 dimineața la adresa: strada Buzăului nr 2B, fundația Filantropia Oradea( fundația de Scleroză multiplă ), în spate la Rompetrolul din Calea Aradului.

Vă rugăm doar să vă anunțați prezența telefonic, la numerele de telefon : Anamaria Căvăşdan 0741.141.157 , sau 0743.67.64.03. Anca Leş .

Dacă cunoașteți cazuri speciale ,de familii cu probleme, sau care nu-și permit o masă caldă ,sau care pur și simplu din cauza bolii nu pot să şi-o pregătească , vă rugăm anunțați-ne , iar noi în limita locurilor cu drag îi vom pune în programul nostru.

Dacă doriti sa ne susțineți finaciar , ne puteti sponsoriza prin depunere în cont, la ghiseele CEC Bank ,sau cu ordin de plată utilizând datele:
Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului, cu mențiunea masa săracilor Oradea
Cod Fiscal: 27220342
Banca: CEC Bank Cluj-Napoca
Cont LEI: RO29 CECE CJ07 30RO N078 7175

Reprezentând: “Masa săracilor Cluj-Napoca”, “Masa săracilor Oradea”, “Masa săracilor Ploiesti”, “Masa Sarăcilor Ucranica Rep. Moldova”

https://www.facebook.com/MasaSaracilorOradea/?hc_ref=ARSuChMudcfhEMs9fElLpgDCAhr2MpPfXG7wkLon60ur-fiywxyolKOQ_kIhhj9UEns

https://www.facebook.com/Patriotul-Român-326321420794522/

About the Author

Leave a Comment:

Leave a Comment: