Masa Saracilor Cluj-Napoca si Floresti 26 august 2017

By Mircea Sabau | Fără categorie

Aug 26

Cele mai sincere multumiri tuturor celor, care, intr-un numar absolut impresionant, au ales sa se alature cauzei noastre. Primim zilnic sute de mesaje de felicitari, de incurajare si in plus de asta, un numar foarte mare dintre voi au ales sa ne sprijine si financiar. Inca de astazi s-au vazut primele schimbari si bucataria incepe sa arate tot mai bine dupa prima “runda” de renovari. Pentru prima data, astazi s-au gatit 3 feluri de mancare: porc cu spanac, mazare cu pui si pilaf de orez cu legume si pui, plus doua tipuri de desert. Multe persoane au venit cu alimente, alte persoane au vrut sa faca personal o donatie finaciara si sa vada cum ne descurcam, iar altii au venit pur si simplu sa ajute la gatit. Va multumim din suflet pentru tot…pentru ABOLUT TOT…sunteti minunati si ne bucuram enorm sa va avem alaturi in echipa noastra. Ne revedem saptamana viitoare pe B-dul Muncii 63 la Cantina Saracilor.

Cei care doresc să sponsorizeze o pot face cash la sediul nostru în fiecare sâmbătă, pot depune direct la ghişeele CEC Bank  în contul asociaţiei sau pot face virament utilizând datele:

Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului

Cod Fiscal: 27220342

Banca: CEC Bank Cluj-Napoca

Cont LEI: RO29 CECE CJ07 30RO N078  7175

Reprezentând: “Masa săracilor Cluj Napoca”, “Masa săracilor Oradea”, “Masa săracilor Ploiesti”, “Masa Sarăcilor Ucranica Rep. Moldova”

https://www.facebook.com/Patriotul-Român-326321420794522/

About the Author

Leave a Comment:

Leave a Comment: