Campania Masa Săracilor 2 septembrie 2017 satul Ucrainca, Rep. Moldova

By Mircea Sabau | Fără categorie

Sep 02

Astăzi am gătit ca și meniu: cartofi țărănești cu legume și pulpe de pui. Pe lângă aceasta, fiecare beneficiar a mai primit o pâine, câteva plăcințele și câte un desert. S-au pregătit în total 10 porții de mâncare.

Mulțumim tuturor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit acțiunea, și, în mod deosebit, donatorilor: Țaran Vasile, Luchianciuc Natalia, Beleac Tatiana, care au donat produsele și ingredientile. Mulțumim și familiei doamnei Cristina Guțu, care au pregătit plăcintele și au donat și o bună parte din produse pentru sâmbăta aceasta.Dumnezeu să-i binecuvinteze și să le primească jertfa!
Dacă cunoașteți cazuri speciale, familii cu probleme, care nu-și permit o masă caldă , sau care pur și simplu din cauza bolii nu pot să şi-o pregătească, vă rugăm anunțați-ne , iar noi în limita locurilor cu drag îi vom pune în programul nostru.
Cei care doresc să facă donaţii (alimente de bază, carne, legume, pâine, desert) ne pot contacta pentru colectare, singura conditie este ca donaţiile să fie în termenul de valabilitate.
Pentru donații: Parohia ”Nașterea Maicii Domnului” din Ucrainca, Căușeni
Telefon de contact: (+373) 79 354 954 Pr. Serghei Ceban

Cei care doresc să sponsorizeze o pot face cash la sediul nostru în fiecare sâmbătă, pot depune direct la ghişeele CEC Bank în contul asociaţiei sau pot face virament utilizând datele:
Banca: Banca Transilvaniei, București
Cont Lei: RO86 BTRL RONC RT02 8609 3401
Titular: Serghei Ceban
Reprezentând: ”Masa săracilor Ucrainca, Rep. Moldova”
sau
Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului
Cod Fiscal: 27220342
Banca: CEC Bank Cluj-Napoca
Cont LEI: RO29 CECE CJ07 30RO N078 7175
Cu mențiunea: “Masa Săracilor Ucrainca Rep. Moldova”

https://www.facebook.com/parohia.ucrainca?fref=ts

https://www.facebook.com/Patriotul-Român-326321420794522/

 

About the Author

Leave a Comment:

Leave a Comment: